• 40496
    "emre belözoğlu da ali koç da 'kaleci lazım' dediler. bunu bilin. erol hoca, 'hayır. ben bu iki kaleciye güveniyorum. kaleciye para harcamayın' dedi."

    "gündem değiştirmekte, algı yaratmakta, öfkeyi ve tepkiyi başka yere yönlendirmekte fatih terim, dünyaya ders verir. trump falan gelsin, hocadan ders alsın."

    "ya rangers'a şut atamadan yenildin, 'satışta başarısızız. bunu söyleyince bazıları alınıyor ama gerçek bu' dedin ya. tamam da abi rangers'a elenmenin transferle ne alakası var?"

    "tek kelime arda yok. sahada yürüyen bir alet var. tek kelime feghouli yok. tek kelime belhanda yok."

    "hat deyince hakan balta geliyor. hut deyince selçuk hoca oluyor. florya'ya istemediğin yöneticiyi sokmuyorsun. e yenilince de sorumluluğu üzerine al".

    "galatasaray'da yönetimde kim olursa olsun her başarısızlıkta fatih terim, başka yere yönlendirecek!"

    "ali koç'un fenerbahçe için harcadığı para 1.3 milyar tl'yi aşmıştır... yarın ali koç gitse, fenerbahçe batar."

    "perotti'nin sağlık testi kötü geçti. şimdi şöyle bir düşünce var. bu perotti bize bir 15-20 maç oynar mı, bunun için adamı alalım mı? emre belözoğlu, 'alalım. her sene 20 maç oynar' diyor."

    "arka adalede iki kas var. perotti'de ikisi de problemli. sürekli bu iki kastan sakatlanıyor. benzer bir sakatlık harry kane'de varmış. bir sakatlandığında 45 gün yok mesela. uzun süren sakatlıklar yaşıyor."

    "daha bu yaz bodrum'da aziz yıldırım dönemindeki eski yöneticilere 'limiti aşarsa transfer yaptırmam' diyen nihat özdemir, 'daha fener'in limiti var, transfer yapsın' diyor. demek ki patron çıldırdı."

    serdar ali çelikler
App Store'dan indirin Google Play'den alın