• 2619
    transfer sezonunu bomboş geçirdiğimiz resmileşti artık. maalesef kötü bir hücum hattımız mevcut. isimler yaldızlı ancak performanslar çöp düzeyinde.

    ancak buradan da bazı değişiklikler yaratılabilir. önce adalet olmalı. kötü olan formayı giymeyecek. antremanda isterse rövaşata ile kuş avlasın. maç formu kötüyse o formayı giymeyecek.

    daha önce de yazılmış zaten. ilk 11'e yazılacak 8 isim belli:

    fatih
    omar
    marcao
    luyindama
    saracchi
    taylan
    etebo
    emre kılınç

    buraya 3 tane doğru ismi koymak zorundayız. maça ve göre belhanda, feghouli, diagne, falcao, arda ve babel'den 3 tanesini buraya oturtmak zorundayız. kaçışımız yok.

    belhanda illa oynatılacaksa sol kanatta oynatılmalı. gereksiz inat onu da, bizi de, hocayı da, kulübü de yoruyor. sağ açık da oynayabilir. fark etmez. ortaya gelmesin, yeter. kanatlarda oynadığı maçlarda hep iyiydi. kerem'i de arada kullanmak lazım. riera'ya verip "eğit bunu" desek yerli bir onyekuru kazanırız belki. oğulcan yedek olur ancak. kupa maçlarında filan oynar.

    forvet arkasına da arda ya da soso geçecek artık. arda orada daha iyi olur belki. dar alanda fena değil. kıçını dayayıp top da alabiliyor. alanını kısıtlı tutarsak kolay da yorulmaz. soso ise mecburen rotasyonda olacak. emre sağlam dönerse normal şartlarda ikisini de keser ama işte, normal şartlarda.

    forvet rotasyonu ise falcao, diagne ve babel olacak. babel kanatta olmuyor. olmayacak da. falcao ve diagne formsuzsa koyacağız babel'i. tutarsa tutar. tutmazsa oturur kenarda. öyle ya da böyle o maaşını ödeyeceğiz zaten.

    bunları yaptıktan sonra da yukarıdaki banko 8 oyuncunun asla sakatlanmaması için oturup dua edeceğiz. yapacak başka da bir şey kalmadı bizim için.

    ama ben eminim ki ilk maçta yine arda solda, fegohuli sağda, emre kılınç ve belhanda ortada çıkacağız sahaya. hoca elindeki kadroyu efektif kullanmamak için kendini yırtıyor neredeyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın