• 23
    bu iddiaya sahip biriyle mantık çerçevesi içinde tartışmak zor. çünkü sonuç okuyarak ve tahminde bulunarak argüman üretiyor.

    haziran 2020- semih kaya, caner erkin ve emre çolak dedikoduları çıkar. iddia: hoca evlatlarına galatasarayın parasını yedirecek. gerçekte kimse gelmez. hatırlatınca ses çıkmaz.

    2018-2019 sezonu ilk yarısı: hoca feghouli'yi keser. takımın kötü oynadığı her maçtan sonra 'takımın en yeteneklisi bu kadar yatırım yaptığı oyuncudan böyle çabuk mu vazgeçilir' yazılır. şimdi feghouili oynarken kötüyüzdür ve hop evlat. çıktıktan sonra ne hazırlık hatayspor maçının ikinci yarısı ne de 4 ekim 2020 kasımpaşa maçında kaleye gidemedik. fenerbahçe gibi 4 rotasyon yapılacak kadro derinliğimiz yok. ama değil süper lig, ptt'de dakikası olmayan kerem'i, konyaspor'la anlaşan sekidika'yı ve hala dosyası sonuca kavuşmadığı için forma giymeyen oğulcan'ı oynatmadığı için evlatcı ilan edilir.

    mariano gibi türkiye'ye son yıllarda gelen en büyük yetenek bile evlat statusüne kavuştu. geçen sene bu zamanlar ila ocak 2020 arası. kim için? hücumu ayrı defansı ayrı kotu linnes için.

    bu çelişkiler bugünle de terim'le de başlamadı maalesef. hamza, bilal kısa'yı getirirken demediğini bırakmayan terazisi bozuk taraftar, sneijder de jong ve riekerink getirirken alkışlıyordu. yiğit gökoğlan, muğdat çelik diye 5 yıl konusan insanlar; ontivero, burdisso gibi komisyon transferlerinin dövmesini yapmaya dünden hazırdı.

    türkiye'de geri kalan her şey gibi bu da kimliksel, rasyonelce değerlendirilmeyen bir olaya dönüştü. ama sırf iyi oynayarak kazanmadık diye 2 şampiyonluğu yok sayıp 4. fatih terim dönemi rezildir diyenlere neyi anlatıyoruz.. iki sene şampiyonlar ligine gitmesek şimdi kerem'e sövüp feghouli nerdesin diye aglıyorlardı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın