resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 533
    4 ekim 2020 kasımpaşa galatasaray maçının en iyi oyuncularındandır. tabii ki bunda esas sebep takımda iyi oyuncunun pek olmaması ama bu adamın dün oynadığı oyunu gömmek sadece futbol bilmezliktir.

    dün akşam gol olan pozisyonda takım kontra yemiştir, hem de aytaç kara gibi bir futbol fakirinin attığı diagonal uzun topla! emre'nin oradaki öncelikli görevi topu alan oyuncuyu yavaşlatmak ve diğer takım arkadaşlarının defansa yerleşmesini sağlamaktır. bunu sağladıktan sonra oyuncu içe katederkeden marcao'nun oyuncuyu alması, emre'nin de kendi kanadından bindiren oyuncuya gitmesi gerekmektedir. ancak emre bunu yaptığı sırada marcao golü atan yusuf'a uzak kaldığından dolayı yapması gerekenden vazgeçip pozisyonunu kaybetmek uğruna yusuf'un üstüne gitmiştir ama geç kalmıştır. bu sebepledir ki gol de sorumluluğun en az olduğu oyuncudur benim gözümde.

    gole sorumlu arıyorsanız, orta sahada aytaç'ı yayla gibi bir boşlukta bırakan belhanda feghuli ikilisine bakın öncelikle. sonrasında da kontra atak yavaşlatılmışken yetişemeyen diğer orta saha oyuncularına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın