• 16
    (bkz: #2989620)

    bence harika bir entry yazmış. tam düşündüklerimi özetlemiş. bence fatih terim'in glaskow maçına bir kanat feghouli bir kanat babel çıkması faciaydı. "terimci" olarak bunu söylüyorum. şuanda hiç yönetimin transfer yapmamasına falan girmeyeceğim.

    ama ismi 'galatasaray sözlük' olan bir yerde hocasına iftira atılıyor. aynı yazar arkadaşın dediği gibi ve belirli yazarlar iftira atıyor. mesela şu tarz entryler gözünüze çarpmıştır.
    'hoca tarafından istenmeyen oyuncu. o yüzden almadık'

    bakıyorsun medyada böyle bir şey asla çıkmamış. bunu istenen oyuncunun menajeri ya da ümit davala değilsen bilmene imkan yok. ama bilgiymiş gibi yazıyor. bakın aynısı 2 ay önce de evlatlarına para yedirecek diye caner başlığına, semih başlığına da yazıldı.

    mesela şimdi feghouli prensi olmuş ve onu kesmemek için sekidika'yı oynatmıyor diyor. sekidika şuan konyaspor ile anlaşmak üzereymiş. e takımın şuan açık ara en kötü oyuncusu falcao, o da evladı o zaman.

    yani yaptığı kararlarla dogrudan koltuğu etkilenecek bir insan niye bilerek kötü oyuncuyu oynatsın o da gülünç.

    dikkat ederseniz bunu hep aynı yazarların yaptığını görebilirsiniz. istihbaratı varmış gibi üsluplar. hatta daha 1 ay önce yazdığım ve orneklerini koyduğum entrylerden sonra silindi birkaç tanesi.

    sözün özü harika bir entry. bence hoca taktiksel anlamda tamamen hatalıdır. bunlarla ilgili yapılan eleştirilerin bir kısmı ise kendi görüşüme göre art niyetlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın