*

resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5317
    --- alıntı ---

    fatih terim'le arasında ne yaşandı bilmiyorum. hoca oynatmıyorsa vardır bir bildiği ama sinan gümüş'ün oynadığı takımda her türlü oynar. satılmak isteniyorsa bu yöntem de yanlış. takıma kazandırılmalı.

    fatih terim'in egosu tarafından harcanmakta sanırım, geri dönüşü olmaz büyük ihtimalle öyle ise. maç öncesi/sonu basın toplantılarında sorsa direkt biri keşke de ne imiş aralarındaki problem öğrensek. sinan yılmaz sorardı aslında böyle şeyleri ama gitmiyor sanırım artık toplantılara.

    ne kabahat işledi bilmiyorum ama ne yapıp edip formayı alması gereken futbolcu. iqlarının toplamı forma numalarının toplamından düşük kanat oyuncularından gına geldi. kendisi olmayınca da mariano'yu özel kılan ne varsa yok oluyor. rica ediyorum dön evladım.

    bu adam ne yaptı tam bilmiyorum, ama kendisine yapılanlar normal değil.

    sinan'dan medet umulan, değil dünyada kainatın her noktasında, bir takımda bu yetenekteki bir adama zerre şans verilmemesine bir anlam verilemez.

    iyi futbol, iyi futbolcular ile oynanır, bu adam iyi futbolcudur, sinan değildir.

    bence tesisler içinde kelepçeli bir fantezi olayına karıştı, aklıma başka bir sebep gelmiyor çünkü.

    fatih terim'in artık inadını kırıp 6 kasım 2018 schalke 04 galatasaray maçı itibariyle düzenli bir şekilde form vermesi gerektiği isim.en kötü haliyle sinan gümüş'ten daha fazla oyun katkısı verir.
    --- alıntı ---

    zamanında teklif olmasına rağmen, hoca kendisini istememesine rağmen takımdan ayrılmayı kabul etmemiş, gomis'i satmak zorunda bırakmıştı bizi. fatih hoca da sağ kanatta garry'yi oynattı, onyekuru'yu oynattı, sinan'ı oynattı, emre akbaba'yı bile oynattı ama bu arkadaşı oynatmadı. işte o dönem başlığına girilen entrylerden yukarıda bir kuple alıntıladım. öyle bir adam ki oynatsan fatih terim'in prensi oluyor, oynatmasan fatih terim egosuoluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın