• 732
    gayri resmi olarak kapattığımız dönemdir. burada yönetimin beceriksizliğinin, daha doğrusu atıllığının yanında hocanın, yönetimle inatlaşmak için, yönetim tarafından önüne getirilen isimleri de veto etmesi bizi şu an bulunduğumuz duruma getirdi.

    iki taraf da haklı olsa da ne yazık ki iki taraf da bir o kadar haksız.

    burada hoca biraz daha makul davranıp önüne getirilen isimlerden 2-3 tanesini kabul edebilirdi. kendisinin genç bir takım yaratma isteğini saygıyla karşılıyorum. ama 1 sene daha idare edebilirdi.

    zaten bir sonraki seçime mustafa cengiz aday olmayacak. o aday olmadıkça bu yönetimin içinden çıkan birisinin başkan olma şansı yok. olsa da hükmü yok. bu nedenle canıyla cebelleşen başkan için 1 sezon daha beklentilerini bir kenara bırakıp, kısa vadeli başarıya odaklanabilirdi. çünkü bu yönetim risk alamıyor. bu nedenle de oyuncu almak için satmayı bekliyor. başkan bu konuda çok hassas. mülkiyeli ve eski toprak bir bürokrat olduğu için düz çizgiden sapmıyor, sapamıyor. zaten mali başarıyı getiren de bu oldu. ama bunun olumsuz etkisi de risk alamayan bir yönetim olarak ortaya çıktı. bir de başkanın hastalığı işin içine girince başkan iyice katılaştı. yardımcıları da zaten bir işe yaramıyor. o nedenle işler iyice sarpa sardı transfer hususunda.

    kadromuz eksik ama ligi bir şekilde devre arasına kadar götürür. ben öyle umuyorum en azından. sonrasına bakacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın