resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3055
    büyük galatasaraylıdır ve karakter abidesidir.

    yalnız sakatlıktan başını bir türlü kaldıramıyor. 3 yıllık sözleşmesinin bitmesine 8 ay kaldı ve bu süre zarfında toplam 1.5 yılı aşkın bir süre sakat kaldı ve halen sakat.

    oynadığı maçlarda yetenekleri doğrultusunda elinden geleni yapıyor ama işte oynadığı maçı yılda bir görüyoruz.

    bir kere "bizim için sakatlandı, bizim için ayağını kırdı" inanışına son derece karşıyım çünkü zamanında aydın yılmaz'da rakibi savunurken ayağını kırmış ama her ne hikmetse bizim için kırdı diyen yoktu. emre akbaba'nın bizdeki ilk sakatlığında kimse ne olduğunu anlayamadı ama sonra bir baktın neredeyse 5 ay sakat kaldı. pandemiden sonra yine kimse ne olduğunu anlamadı ama bir baktık 10 maçtır ortalıkta gözükmüyor.

    bakın bende emre'yi çok seviyorum hatta transferi açıklandığında inanılmaz gurur duymuştum ama en azından şimdilik elimizde patladığını söylemek yanlış olmaz. kendisini seviyoruz diye sakatlıklarına bahane buluyoruz ama sakatlığını atlattıktan sonra tekrardan sakatlanırsa iş çok farklı yerlere gider.

    galatasaray taraftarı olarak kendisini sevdiğimiz için muhtemelen sözleşmesi makul ücretlerle uzatılacaktır. umarım sözleşmesinin bitimine 8 ay kala düzenli forma giyerek, sözleşmesinin uzatılmasını hak eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın