resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1708
    şuan galatasaray tv'yi izleyince gözümden bir damla yaş geldiğni fark ettim. onu manisaspora gittiğinden beri takip ediyorum. galatasaray aklıma gelince nedense arda da aklıma geliyor. bugün onun doğum günü ve görüyorum ki, büyüğünden küçüğüne herkes onu çok seviyor, herkes onun hakkında, kişiliği hakkında, takım arkadaşları, en yakın arkadaşları onun hakkında yorumlar yapıyorlar. o kendini öyle bir sevdirmiştir ki galatasaraya, onun hakkında negatif birşeyler söylüyemiyorlar.

    23 yaşına yeni gelmiş genç bir adam, bu başarıyı, bu saygıyı yakalabiliyorsa, büyük bir spor kulübünün kaptanı olabiliyorsa bu genç yaşına rağmen, bu adam hak ediyordur bunu. umarım hayatını başarılarla süslersin, dilediğin herşeye ulaşırsın ve türkiyemizin, galatasarayımızın yıldızı olarak kariyerini tamamlarsın.
    bu taraftar seni çok seviyor, ve bu sevgiye layık olmaya çalışman bile bizi gururlandırıyor. sen küçüklerin idolü, büyüklerin saygısını kazanabilmiş bir yeteneksin. sana bu verilen yeteneğini hep geliştirmeye bak. geliştirirsen sonsuz olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın