• 1
    sözlüğün yeni bombaları. gece rüyamda feghouili'yi dövdüğümü gördüm, düşünün oyle bir kin içindeyim ama bakın biri ptt'de dahi süre almamış, ikisi de süper ligde oynamamış yaşı öyle genç de olmayan iki oyuncuyu değil fatih terim, favre de gelse de burasının zamanındaki en büyük kahramanı riekerink de gelse dün 11 başlatmazdı. bu işler sadece fifada olur. he niye babel yerine etobo başlamadı doğru bir yangın olur. ama yok sekidika yok kerem bunlar sonuca yönelik yorumlamalar. burada maç öncesi sol kanatta kerem oynasın diyen var mıydı? yahu 5 milyon alıyor ve ismi var diye arkasında bekleyen gol kralı diagne, falcao'yu kesemiyor?

    bi şeyler kötü giderken düşündüğünüz ve o ara uygulanmayan şey her zaman doğru olan olmuyor. her mağlubiyet sonrası sinirle ortam iyice antu'ya dönüyor. x oynasın y kadar oynayamıyor mu? demek ki oynayamıyor.

    kazara 2014ten sonra bizim şampiyonluğumuz olmasa taraftar toplanıp yeni kulüp kurarmış. her geçen gün buna emin oluyorum. kadro da hazır.

    berk
    linnes ogün calışkan koray linnes(klonlanacak)
    karnuccu jose rodriguez
    sekidika sneijder(10 numara sut atacak aga!!!) sunday alimi
    mirza cihan

    mis gibi.

    bir de öyle mükemmel argümanları var ki 'oynayamayacak mı'. oynayamayacak desen ya genç düşmani ya bişey olursun. populizm her zaman kazanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın