resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5580
    enteresan gelişmeler görüyorum. geleceği dönemde ezici çoğunluğun gelmesi için nöbet tuttuğu, drogba'dan ders almadık mı diye sorduğumuzda vizyonsuzlukla suçlandığımız günler çabuk unutulmuş meğer. dünya çapında isimler elbette prestij kazandırır; ancak yaşı geçmiş isimlere geri dönüşü olmayacak şekilde bu denli yüksek kontratların sunulması yüzünden zaten aysal döneminde sıkıntı yaşamıştık. ardından bu transfer döneminde de bunu dile getirenlere vizyonsuz, muhasebeci vb. türlü türlü yakıştırmalar yapılıyordu. bize mi kalmıştı yıllık maaşının nasıl ödeneceği veya ne kadar olduğu? çünkü kardeşlerimiz yıldız oyuncu izlemek istiyordu.

    şimdi bakıyorum da, herkes aslında karşıymış bu transfere. umarım bu defa ders çıkarırsınız diye ümit edesim geliyor; ama bir sonraki transfer döneminde bu kasetin başa saracağını adım gibi biliyorum.

    son 10 yılda galatasaray nerde kaybetti biliyor musunuz? beypazarı şekerspor'u bile yenmekte zorlanan takım 1.5 sene sonra old trafford'da çatır çatır mücadele etmişti. orta vade, uzun vade demiyorduk. doğru planlamayla, doğru dizilimle kendimizi bulmuştuk; ancak yıldız oyuncu sevdası uğruna biz o dizilimi ve oyun anlayışını kaybettik. sonrasında da zaten tekrar o kimliği oluşturamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın