• 305
    ilk yarı itibarıyla kabus gibi başlayan maç 10-15 dakikadan sonra normale döndü. tempoyu düşürdük. adamları uyuttuk. topla biz oynadık. oynadık tabi de bir tane net pozisyonumuz yok. kaleyi tutan şutumuz yok. he ilk 10 dakikayı gördükten sonra buna şükür tabi. çünkü geri düşersek kontradan 2-3'ü yememe ihtimalimiz yok. luyindama adamlara göre çok çok yavaş kalır birebirlerde.

    genelde hücuma hep linnes üzerinden çıktık. ama sol ayak olmadığı için hiç orta kesemedi. hakan ünsal, hagi, hasan şaş üçgenine çok alışık olduğundan hoca soldan üçgen yaptırmaya bayılır da; linnes, babel ve emre ile olmaz bu işler ne yazık ki.

    belhanda ve marcao bu takımın şu anda her şeyi. olmazlarsa ayvayı yeriz net.

    falcaoya teşekkür edip kulübeye alalım. satabiliyorsak satalım. bonservisini verelim. ne yapacaksak yapalım ama kabul edelim falcaodan o patlama gelmeyecek. diagne çok daha hareketli falcaoya göre. ilk 11'e falcaodan önce diagne yazılmalı.

    tabi falcaodan önce kim gitmeli derseniz direk feghouli ve babel derim. bu kadar halı sahadaki göbekli ama yetenekli abi modunda oynanmaz ki. bir kere yere yattıklarını görsem, bir kere rakip bekin peşinden depar attıklarını görsem tamam diyecem, aldıkları 7 milyon euro helal olsun diycem ama yok yok yok. yerlerine sekidika ile muhammet oynasın en azından koşup birşeyler yapmaya çalışır çocuklar.

    velhasıl işimiz zor. kesinlikle geriye düşmemeliyiz. gerekirse uzatmalara gitsin.

    bir de hoca ne olur 70. dakikadan önce değişiklik yapabildiğini hatırlatmak isterim. etobo babel değişikliği bize baya hareket kazandırır. bir de feghouliyi çıkarırsan tadından yenmez.

    vurduğunuz gol olsun aslanlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın