• 301
    ilk on dakika öyle bir tempo yaptılar ki hepimiz gökmen özdenak gibi tepki verdik. sonra hem biraz pilleri bitti hem de bilinçli olarak topu bize bıraktılar ve kontra aramaya çalıştılar. birkaç top kaybıyla kontra şansı da yakalasalar da savunma tandemimiz o kadar muhteşem ki popescu&bülent'ten beri bu kadar iyisi gelmemişti sanırım. havadan luyindama yerden marcao geçit vermediler rangerslılara.

    öte yandan biz klasik pas futbolumuzu oynuyoruz ve net pozisyon üretemesek de oyunu rakip yarı sahasında oynuyoruz. linnes'in sol ayağını riske ediyorlar, hatta o kanadı komple boş bırakıyorlar. sol ayaklı bir sol bekimiz olsa işler değişik olabilirdi. fatih hoca emre taşdemir'i oyuna alabilir. babel'den bir beklentim yok, yerine muhammed kerem aktürkoğlu'nu görmek istiyorum yerine ama bu sene mümkün değil.

    ben ikinci yarıda da ilk 10 dakikadaki gibi bir sekans izleyeceğimizi düşünüyorum. yine bir şok yaşatmak isteyeceklerdir. emre kılınç hücumda en hareketli oyuncumuz, belhanda ise çok güzel adam eksiltiyor fakat son hamle bir türlü gelmedi. bunda tabii hücumdaki plansızlığımızın da rolü var.

    maç ortada gibi. kontralara dikkat edersek diagne miagne gol atarız bunlara. stoperleri epey sakar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın