• 40457
    "rangers çok büyük bir takım. iskoçya'nın en büyük takımlarından biri. şu ana kadar avrupa ligi'nde iyi oynadılar. zor bir maç olacağı kesin."

    "steven gerrard'ı çok iyi tanıyorum liverpool'dan. onunla buluşacağım için çok mutluyum; ama umarım turu geçen takım biz oluruz. keşke seyircilerle oynasaydık. rangers'ın galatasaray taraftarı gibi çok büyük bir taraftara sahip olduğunu biliyoruz. yine de bizim bu maça motive olmamız lazım."

    "steven ile biz 2007'de tanıştık. çok fazla konuşan bir futbolcu değildi. sahada futboluyla konuşuyordu. bizi çok iyi motive ediyordu. onunla çok iyi anılarım var. futbolu çok iyi anlayan bir insan."

    "bana göre teknik direktörlük kariyerinde çok başarılı olacak. futbolculuğu gibi çok iyi bir antrenör. hızlı bir takım kurdu. çok başarılı bir kariyeri olacağını biliyorum."

    uzun sezon maratonunda her oyuncuya ihtiyaç olacağını dile getiren ryan babel, arda turan ile forma rekabeti yaşadığı hakkında gelen soruyu, "uzun bir sezon olacak. bu yüzden her oyuncuya ihtiyacımız var. arda çok tecrübeli bir oyuncu. onunla birlikte oynamaktan dolayı çok mutluyum. farklı pozisyonlarda da oynayabiliyoruz ikimiz. umarım turu geçeceğiz ve uzun bir sezon oynayacak. umarım herkes bol bol oynar."

    ryan babel
    1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçı öncesi basın toplantısı

    https://www.galatasaray.org/...n-taraf-oluruz/47253
App Store'dan indirin Google Play'den alın