• 10
    şu saatten sonra tff' nin limitini takmayacak olan hiç bir kulüp ceza almaz. fenerbahce'yi emsal olarak gösterirsin olur biter. sözde geçen yıl ki aşım için bu yıl ceza alacaklardı ama ortalıkta ceza kelimesinin esmesi okunmuyor. akıllarınca bu yılın cezasını da gelecek yıl vereceğiz derler ama yersen! ülkede siyasetçilerin tavrından eğitime, adaletten, ekonomiye hepsi düzelmeden adalet beklemek polyannacı olmakla eş değerdir.

    açıkçası ben ceza alıp almayacaklarini çok takmıyorum. almayacaklarini da düşünüyorum. ne olacak bir kez daha; "borcun bu kadar olduğunu bilmiyordum." derler. bazen gidilen yol guzel görünür ama yolun sonu çıkmazdır. bazense yokuşlar diktir, zordur ama zirveye çıkınca gördüğünüz manzara çektiğiniz tüm zorluklara değmistir. bunlar burada mevcut sistemde takılmazlar, sorun yaşamazlar. ama avrupa' da duvara carpacaklar. belki orada da adam kayirma vs olayları dönüyor ama bizdeki kadar aleni şekilde, kör göze parmak sokarcasina yapılmıyor. burada kalan 20 takım sesini çıkartmaz ama orada yüzlerce kulüp var. hiç birisinin de ne bunlardan, ne başkanlarından bir beklentisi yok kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diyecek.

    mevcut koşullarda ekonomileri sizce kaç yıl sürdürülebilir? başkanları cebinden değil 150 milyon euro 1milyar euro harcasa ne olacak. mevcut kafayla hangi harcamasini geri alabilecek, alacak olursa kulübün durumu ne olacak? baskaninin cebinden döktüğü paraları başkanlık dönemi bitince geri istenilen kulübün ne hale geldigini bizzat gördük. (bkz: bjk)

    biz iki senedir cl'ye katıldık. açıklanan rakamlara göre iki yılda 2 milyar tl civarı gelir elde ettik. (bkz: https://www.mackolik.com/...kitgvtd1jojorg2le99e

    https://ajansspor.com/...ir-bekliyor-353351). ama elde kalan hiç bir şey yok. sattığın kadar al şartı ol asa dahi kasada para yok. gelen parayı oyuncu maaşlarına, kiralık sözleşmelere gömdük kaç yıldır. katma değer üretecek tek yatırımını marcao ve luyindama oldu. başka da bir şey yok. demem o ki bir şekilde bunlar şampiyon olsa dahi seneye sil baştan tekrar takım kurmak zorundalar. bilemedin 2 sene sonra. ee yine kaldılar mi borca, harca. yine sıfıra sıfır elde var sıfır. hatta sıfır bile değil, eksi.

    gözümüzü açalım, dikkatimizi mantıklı ve doğru adım atanlara verelim. transfer yapacaksak trabzonspor gibi yapalım. adamlar son 2-3 yıldır gayet mantıklı ve ekonomik hamleler ile ilerliyorlar. zamanında abdülkadir ömür ve uğurcan çakır için gelen teklifleri değerlendirmiş olsalardı dahada güzel olacaktı onlar adına.

    sözün özü, bunların gittiği yol yol değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın