• 6
    tff başkanı ile sözde kavgalı gözüküp, perde arkasından fenerbahçe için türlü filmler çevriliyor. fenerbahçe’ye üye ne kadar iş adamı, para babası varsa tüm nüfuzunu fenerbahçe için kullanıyor. lobileri baya bir kuvvetli. hatırlıyoruz ki 2011 senesinde şikeden ceza almayıp, üstüne bir de kendi sponsor hastanelerinin sahibi tff başkanı olmuştu.
    kendi kulübüze bakarsak; iş adamı olan yöneticilerimiz kendi nüfuzlarını kullanmak istemiyorlar; çünkü kendi iş ilişkilerine ket vurulsun istemiyorlar. genelleme yapmıyorum, yapamam da; ama, gördüğümden okuduğumdan yola çıkarak bu sonuca varıyorum.
    iki sezondur harcama limitine uymayan “rakibimiz” bu sezon şampiyon olsun diye pek çok mevzu kılıfına uydurulacaktır diye düşünüyorum. geçen sezon da ceza almadılar bu sezon daha da arsızca transferlerine devam ediyorlsr.
    tek imrendiğim konu; lobi güçleri. eğer benzer bir kuvvetimiz olsaydı, bizim gözümüzün yaşına bakılmadan verilen cezalar aynı şekilde diğer takımlar için uygulatabilirdik. belki daha da şiddetli cezalar alabilirlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın