resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3048
    kronik sakat denilmesi kötü niyetliliktir, fenerbahçeliliktir.*

    ha illa ki kronik kelimesini kullanmak istersek, kronik şanssiz demek daha uygun olabilir. onun icin de, cok saygideger renktaslarim, ailesinde ve cevresinde söyle şifaci, nefesi ya da duasi kuvvetli kimseler varsa, ya da gercekten iyi niyetli, temiz kalpli, istedikleri gerceklesen birileri varsa, emre akbaba icin guzel temennilerde bulunsun, dua etsin. birseyler yapsin. ya da hep beraber olumlu birseyler dusunelim ki, su cevherden faydalanalim, zira bu adam oyle güya kramponlarimi temizlerken elimi kestim diyip de karisina sinirden cama yumruk atarak orasini burasini sakatlamadi.

    bu adam galatasaray icin korakor mucadele ederken, galatasaray'in menfaati icin cabalarken darbeye bagli olarak sakatlandi. hem de bir defa degil. enayi mi canim adam, kacak guresir mis gibi parasinj alir, idare eder, keyfini catar. ama hayir, bir kere sakatlandi, yine mucadele etti, yine sakatlandi.

    dedigim gibi, nazar diyebilirsiniz, negatif enerji diyebilirsiniz, artik her ndye inaniyorsaniz ya da inaniyorsak. herkes soyle olumlu temenni/dua/enerji yollarsa el birligiyle su sanssizligi yenebiliriz. bence bize dusen budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın