resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3038
    2019-2020 sezonunun ikinci yarısında onyekuru'dan çok daha fazla takıma katkısı olmuştur. ayrıca kendisi ayağının iki yerden kırılmasından dolayı 6 ay top oynayamamıştı, onyekuru takımı monaco'yla idmanlara çıkmasına rağmen, hocası tercih etmediği için oynamamıştı.

    onyekuru, takıma girmeye başladıktan sonra takımda hem onyekuru hem de emre akbaba oynaması mümkün olmadığı için belirli süre yedek kaldı. emre yedek kalmaya başladıktan sonra saracchi'nin, ömer'in ve genel olarak takımın da etkisinin ve o hızlı oyununun kalmadığını gördük. bunlar sadece emre'nin çıkması değil, takıma onyekuru'nun girmesiyle alakalıydı.

    ayrıca emre sağlıklı olduğu sürece bu takımda yer bulur. ilk 11 olmasa da sonradan oyuna etki etmemiz gereken maçlarda yer bulur. üstelik 5 oyuncu değişikliği hakkı varken. yeter ki sağlıklı olsun.

    bir de fatih terim'in sisteminde oynayamaz demek bana ezbercilik geliyor. fatih terim kadar, sistemi üzerinde değişikliğe giden, oyun içinde bile sürekli dizilim değiştiren, rakibi karşılarken farklı, hücumda farklı dizilen başka bir teknik direktör yok türkiye'de. eğer emre tam anlamıyla hazır olursa, çok iyi kullanabilir. yeter ki emre hazır ve güçlü olsun.

    başka bir husus, kendisini 2020-2021 sezonuna daha iyi hazırladığımızı düşünüyorum. bunda scott piri'nin de payı var. hatta bence en büyük payı, hazır olmayan oyuncuları hoca'ya oynattırmaması. 2019-2020 sezonunda lemina hiç idman yapmadan gelip ilk 11 başlamıştı. bu sene hemen hemen aynı durumda olan etebo'yu yavaş yavaş takıma monte etmeye çalışıyor. aynı şekilde emre'yi de çok hızlı bir şekilde ilk 11 oyuncusu yapmıştı. bence şuan oynamama durumu, geçen seneki güçsüz haliyle de alakalı. tam olarak hazır hale getirip yavaş yavaş kadroya almayı düşünüyor olabilirler.

    2020-2021 sezonu şimdiye kadar gördüğümüz bütün sezonlardan farklı olacak. ligler geç başladı, çok az kamp yapabildi takımlar ve bunun üzerine süper tff'nin ve kulüplerin aldığı müthiş kararla maç sayısı arttı. üstelik sezonu sündürme ihtimalin de yok. bu yüzden normalde rotasyonla beraber en kötü 18 oyuncuya ihtiyaç varsa bu sene 24-25 iş yapabilecek oyuncuya ihtiyaç var. emre de bu rotasyon grubu içerisinden kendisine çok rahat yer bulabilir.

    eğer buraları okuyorsa, ki zannetmiyorum, ayrıca umarım okumuyordur, şunu bilsin, biz ona güveniyoruz. yapması gereken şey çok daha fazla çalışmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın