resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3033
    hoca emre'yi istediği ise neden istediğini bir türlü anlamıyorum. çünkü hiçbir şekilde kendi oyun sisteminde oturtabileceği bir yeri yok. savunma tarafını hallettiğin vakit sahaya sürdüğünde sana acayip hücum gücü sağlıyor onun dışında ilk 11 yazmak çok zor. geçen sene* 2. yarıdan pandemiye kadar ki olan süreçte lemina'nın oynadığı zamanlar da bunu görebildik ancak o kadar lemina çıktı emre de çıktı.

    emre ile oynayabilmek için takımın muhteşem bir savunması olması üzerine hücumda da emre'ye alan açabilecek bir hücum tarafının olması gerekiyor. kısaca tüm evren emre için çalışması gerekiyor ki emre oynayabilsin. bunu sağlayamayacağımız için sakatlıktan dönse bile oynayabileceği bir sistem göremiyorum. falcao-diagne gider yerine elmander stili bir adam bulunur o zaman 3. fatih terim döneminin necatisi olabilir o zaman belki. o da bir sonra ki sene gibi duruyor.

    transferi tamamen bir taraftar transferiydi. yine ortalığa atılan bir isim olarak düştü sonra arenadaki fotoğraflar derken gomis'in satılmasına denen olan sürece kadar gitti. üzerine sakatlıkları da eklenince doğru düzgün verim alamadığın bir transfer oldu. kötü oyuncu demek değil bu ama sistemine uymayacak adam aldığımız kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın