• 226
    rangers maçıyla kıyaslamayı bırakmamız lazım. ne bu ya sürekli sürekli ''rangers daha önemli.'' muhabbeti. çıkmayalım o zaman bu maça ya gerek yok. işin ilginci kimsenin gelip ''derbi çok daha önemli.'' dediği yok zaten ama sürekli birileri ortaya çıkıp bunun aksini kanıtlamaya çalışıyor gibi. sözlükte de var başka yerlerde de.

    bu takım 3 gün önce maç yaptı. as kadrosundan sadece 3 kişi ilk 11 oynadı o maçta. yani zaten as kadromuz çok yorgun değil. hani desek ki ''1 haftada 3 maç yapacağız, rangers maçına saklayalım biraz da.'' bir nebze anlarım da öyle bir durum da yok. bir zahmet 4 gün içinde 2 maça da çıksın yani takım. kaldı ki avrupa ligi'ne katılırsak zaten ligin de uzamasıyla muhtemelen bu sezon her hafta içi maç yapacağız. 4 günde bir maça çıkmak bu kadar sıkıntı olacaksa işimiz var.

    son olarak maça gelecek olursak bu maçı kazanırsak sadece biz bir şeyler almayacağız, rakipten de çok şey götüreceğiz. çok kırılgan durumdalar, darbeyi vurup sezon başından karıştırmak lazım karşı tarafı. yani kaybedersek derbi için üzülür geçeriz ancak kazanırsak henüz ligin başında derbiden fazlasını kazanmış oluruz.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın