resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2196
    liverpool dedikoduları kendisini çok etkilemiş anlaşılan. zamanında bizden kaçarcasina gittigi gibi önce küme düşen stuttgarttan şimdi de sanırım schalkeden kaçacak.

    bu arada güzel de pr yapıyor. şimdi almanya'da yeterince dikkat çekmiştir. bundan sonra ismi her geçtiğinde tanınırlığı daha hızlı artan bir stoper olacaktır. şu tükürme hareketinin izahi yok. birisinden akıl alıyor mu bilmiyorum ama amacı dikkat çekmek ise kendisini kutluyorum.

    özellikle genç futbolcular için hasan şaş gibi kel kafali ya da sadık gibi bonus saçlı olup dış görünüşünle dikkat çekmek etkili oluyor. ya da zamanında bordeaux oyuncusuna kafa atıp atletico madrid forması giyerken hakeme krampon fırlatan arda gibi olumsuz da olsa bu tarz hareketler seni ünlü yapiyor. reklamın iyisi kötüsü olmaz sözü tam da bu durumlar için geçerlidir.

    kendisini merih ve çağlardan daha potansiyelli görsem de biraz çabuk havaya girdiğini düşünüyorum. altyapimizdan yetişmesi de zerre umrumda değil kendisi sadece birkaç maç formamızı giymiş eski galatasaraylı futbolcudur benim gözümde.

    olmadan oldum havalarına girmiş. efendi görünümünün altında maalesef ağır bir ego ve kibir görüyorum. bu kafayla devam ederse görüp göreceği en yüksek seviye de schalke 04 takımıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın