• 40354
    "şu andaki durumumuzdan memnun değiliz, iyi başlangıç yapamadık. sadece puan değil, oyun olarak da istediğimiz yerde değiliz."

    "hep avrupa, avrupa diyoruz ama giden arkadaşlarımızın yerlerine yaptığımız transferlerde biraz şanssızlık yaşadık. avrupa'dan gelen oyuncular bize uyum sağlamakta zorlandı. hazır değillerdi, yeni transferlerimizi sahada göremedik."

    "olimpiyat stadı'nda zemin çok kötü, bu kadar kötü olması enteresan geliyor bana. bizim stadımız 3-4 km. uzakta, gayet iyi. stadın dışı, içinden iyi. rakip de zemini sulamak istemiyor, inşallah maçtan önce sularlar ve oyun zevkli olur, sakatlığın önüne geçilir."

    "üzüntülüyüm, oyuncularıma da söyledim. bu işin en başta sorumlusu benim, bu takımı aynı şekilde devam ettiren, onlara güvenen, sorumlu benim. onlara düşen kendilerini toparlamaları."

    "kadromuzda değişiklikler yapacağız. sezona başladığımız bazı oyuncularla da, bu sene gördükten sonra yolları ayırmamız gerekecek."

    "sol kanatta sıkıntı yaşıyoruz, aslında transfer de yaptık ama hem sol bek, hem sol açık sakatlandı. yine ön tarafa bir oyuncu daha, bir de stoper bölgesine bir oyuncu düşüncemiz var ama bununla ilgili değişiklik de olabilir."

    "ben değişime çok sıcak bakmadım, şampiyon olan ve çabuk yeni sezona başlayan bir takımdık ama çok fazla hedefi olmayan oyuncularla yola devam etmeyeceğiz."

    okan buruk

    (bkz: 25 eylül 2020 fatih karagümrük istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın