• 138
    1 gün kalan maç.

    https://gss.gs/s9E.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    fatih terim bu maç için hajduk split maçında* çok ciddi rotasyon yaptı. geçtiğimiz sezonlarda fatih terim üzerinden hem şahsına hem de galatasaray'a çok ciddi bir saldırı yapıldı. kimselere cezalar verilmezken hoca haftalarca ceza aldı, sürekli saha dışına çekilmeye çalışıldı. en son da 19-20'de zorlu center görüşmesinden sonra bu sezon zorlu geçecek dedi. gümbür gümbür şampiyonluğa koşarken de pandemi sebebiyle 2 ayda dağıldık. 6. olduk.

    şimdi hocanın böylesine fiyasko bir sezondan sonra yeni sezona sıkı gireceğini hepimiz tahmin ediyorduk ama bu kadar hazır bir takım beklemiyorduk. çünkü buram buram orta saha eksiği ve yapılamayan transferler varken takımın sezona bu şekilde girmesi pek olası değil gibiydi.

    gözden çıkarılan belhanda, mevkisi değişince yeni transfer gibi olan taylan, 40 yıllık galatasaraylı gibi başlayan sezonun transferi emre kılınç, 40 yıllık galatasaraylı arda, sakatlıklardan yüzünü göremediğimiz falcao, kafadan sakat diagne, el freni babel, 6 aydır oynamayan luyindama, 3 aylardan önce form tutmayan feghouli, sakat muslera vs vs...

    ama işte fatih terim farkı burada ortaya çıktı. 67 yaşındaki adam 40 yaşındaki hali gibi hırslı ve aç. hala gelişiyor, hala kendini yeniliyor...

    geçen yıl oynatmak istediği takıma göre hatalı transferler yapan ve koca bir devreyi hiç eden adam, bu kez aynı oyuncularla, takımın içinden transfer çıkararak, takıma göre oynanması gereken oyunu buldu.

    kariyeri boyunca çizgide oynayan emre kılınç'tan bernardo silva, kariyeri boyunca hücum oyuncusu olarak oynayan taylan antalyalı'dan steven gerard çıkardı.

    20-21'e de 4'te 4 ile başladı. bunu yaparken de 19 farklı futbolcuya ciddi süreler vererek oynattı.

    takımdaki her oyuncuya ihtiyacı olduğunu ve herkesin hazır olması gerektiğini hem sözde hem de icraatte gösterdi.

    5 oyuncu değişikliği hakkını çok iyi kullanıyor. belki taraftar yok ama oyuncular bu duruma alışmış gibi ve fazlasıyla motive.

    fizik olarak yaşadığımız sıkıntıyı gidermek için scott piri'yi tekrar göreve getirdi.

    transferdeki eksiklere rağmen hoca suyunu yürütüyor.

    veee... her şey böyle başlamışken karşısına ali koç'u, şımarık hocası erol bulut'u ve hegemonyasından bıkan fenerbahçe camiasını ateşe atma şansı elinde...

    o yüzden arkanıza yaslanın ve fatih terim takımını izleyin...

    (bkz: hedef 23)

    (bkz: konsantrasyon)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın