resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10734
    2020-2021 futbol sezonuna iyi başlamasının birkaç sebebi olduğunu düşündüğüm futbolcu.

    bunlardan ilki takımımızın mentalite değiştirmesi ve daha dikine ve geçiş oyunu stratejisinin iyice yerleşmeye başlaması. belhanda' nın galatasaray kariyeri açısından pik performansı 19 mayıs 2019 galatasaray istanbul başakşehir maçının ikinci yarısıdır. pas oyunu belhanda' ya uygun bir sistem değildi.

    ikincisi olarak daha önceki sezonlarda 8-10 bağlantısını sağlayan belhanda, emre kılınç' ın orta sahaya yerleşmesiyle birlikte 6-8 bağlantısını yapmakla görevlendirilmesi. top kaybı istatistiği yüksek olan bir futbolcu için kalabalık içinde hata yapma ihtimali artıyordu. daha geride ve geniş açıyla topla buluşması saha içi etkinliğini artırmasını sağladı.

    üçüncüsü maçların seyircisiz olması nedeniyle taraftar baskısından uzak kalması performansını arttırdığını düşünüyorum. yaptığı ilk hatada ıslıklamaya hazır binlerce kişi var.

    dördüncüsü olarak da kontratın son senesine girmesi. hakkında ne kadar çok transfer haberi çıksa da belhanda' nın türkiye' de çok mutlu olduğu ve kalmak istediği farklı gazeteciler tarafından dile getirildi. iyi performansını devam ettirirse takımımızdan ya da ülkemizdeki başka bir kulüpten sözleşme kapması muhtemel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın