resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 512
    24 eylül 2020 galatasaray hajduk split maçında övülmesini hayret içinde karşılıyorum. koskoca 90 dakikada sadece iki tane olumlu hareketi vardı, biri rakibin üzerinden topu aşırtıp güzel bir çalım attı. atağın devamında bir şey olmadı ama bir anlık helal olsun dedik. ikinci olumlu hareketi de asist yaptığı pozisyondu. geri kalanda bildiğin sıfırdı bu adam. bir tane asist yapınca övülmeler başlamış yine.

    bu maçta babel ve ömer defalarca bu adamı bekledi bindirme yapsın diye. üşenmesem tek tek videolar bulup sol kanatımızın bomboş kaldığı, ömer ve babel'in birbirlerine bakıp "nerde bu emre amk" dediği anları paylaşırdım sizle ama üşeniyorum. bunları sadece ben görmüş olamam, mutlaka siz de bir kaçını yakalamışsınızdır bu anların. iddia ediyorum şu maçta aynı kadroya tek fark saracchi sahada olsa ilk yarıda alırdık skoru. oyunumuzu inanılmaz geriye götürdü bu adam. iyi bir bek performansı görmek isteyen linnes'i izlesin. bir bekten beklenen nerdeyse her şeyi yaptı. emre ile arasında çok kalite farkı var. linnes bu takımın yedeğiyse emre yedek bile olamaz. asist yaptığı maçtan sonra yazıyorum bunları da.

    bu saatten sonra asla bizim seviyemize gelemez demiyorum, galatasaray krizlerde hep yeni oyuncuları çıkarıyor karşımıza. ama özellikle bu kadar kötü oynadığı bir maçtan sonra bu adamın övülmesini yanlış buluyorum. vasata alışmayın nolur. omar ve saracchi performansı beklemiyorum ama linnes'den de kat kat aşağıda emre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın