resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 2168
    24 eylül perşembe galatasaray - hajduk split maçı sonrası ilk önce abdurrahim albayrak; play-off turunu da geçip gruplara kalmamız durumunda 6 milyon euro katılım payı alacağımızdan bahsetti ve takımın bu futbolu sürdürmesi, oyuncularımızın bu oyuna devam etmesi halinde de ocak ayında kapımızın transfer için çok çalınacağını ifade etti.

    fatih terim ise, abdurrahim bey ile şimdi görüştüğünü ve marcao için bu fiyatların düşük olduğunu, aynı zamanda sayın yönetimimiz galatasaray lehine uygun görürlerse onu paylaşırız diye ekledi.

    benim bu konuşmalardan anladığım şu oldu;
    1- play off turunu da geçip gruplara kalırsak 6 milyon euro gibi sıcak bir para girişi olacak ve euro kurunun da bu denli yükseldiği bir dönemde kasa rahatlığı/kolaylığı sağlayarak marcao’nun veya diğer oyuncularımızın satışı ocak ayına ertelenecek.
    2- play off turunu geçemezsek marcao satılacak fakat fatih terim’in ve bence taraftar olarak hiç birimizin içine sinmeyecek ücretlere satılacak. (fatih terim konuşulan rakamların az olduğundan bahsetti.)

    umarım marcao satılmaz, maaşı 1.300.000€ gibi bir rakama çekilerek sözleşme yenilenir. serbest kalma maddesi 30.000.000€ koyulabilir avrupa maçlarında vitrin yapması halinde.

    bugün de çok iyi bir maç çıkardı, (24 eylül 2020, galatasaray - hajduk split maçı) defansif aksiyonlarımızın genelinde marcao rol oynarken, babel’e yaptığı asistle pastanın üzerine çileği koydu. gelişimini diğer takım taraftarı da imrenerek izliyordur. gerçekten kaliteli bir sol ayağı var ve bunun üstüne defansif anlamda her geçen gün kendini geliştiriyor.

    ayrıca, şu an kimse satılmamalı, fırsat transferi olarak bonservissiz ve kadro derinliğimize katkı da bulunabilecek oyuncu bulursak almalıyız. kamp dönemi bitti, lig başladı, artık bu saatten sonra ne gidenden ne gelenden bir hayır gelir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın