resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 2150
    sözleşme uzatabiliyorsak kesinlikle satılmamalı. aksi takdirde ocak ayına kadar parlatırız; bu süreçte scout ekibinin de alternatifini hazırlaması için fırsatı olur. acı ama gerçek dostlar; sözleşmesinde son senesi kalırsa ve uzatmaya yanaşmazsa 15 milyon euro bile hayal olur. bence en uygun zaman devre arası. savunma hattında sıkıntı yaşayan ve acil çözüm bulması gereken ekiplerin eli mahkum olacak; pazarlık şansları daha zayıf olacak.

    borsada meşhur bir söz vardır; coşkuda sat, herkes korkarken al. marcao için de coşku ortamının zirvesinde bu işlemi yapabilmeliyiz.

    kendisi sözleşme uzatmak ister, kulübümüzde kalmak isterse ne mutlu. ancak buna pek ihtimal vermiyorum. la liga, serie a, premier league, bundesliga ekiplerinden gelen tekliflerin ardından neler olduğunu en son sörloth örneğinde gördük. büyük liglerde zirveye oynayan ya da başaltı takımların ciddi şekilde ilgisini gördüğünde kimse burda kalmak istemez. dışardan gelen isimleri geçtim; kendi altyapımızdan çıkan bebelerin bile götü başı oynadı.

    o yüzden gerçekçi düşünüp rasyonel hareket etmek en doğrusu olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın