resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4752
    2019-2020 sezonunda takımımızda kalsaydı, burada düşünüldüğü gibi katkı veremeyecekti. bunun sebebi çok açık. adamın herhangi bir instagram hikayesine binlerce küfür geliyordu. adam sırf bu yüzden, inadına gitmeyeceğim diye diretiyor ve taraftarla takışıyordu. her zaman olduğu gibi 2019-2020 sezonu transferleri de gecikmiş, sezonu forvetsiz ve orta sahasız açmıştık ve yöneticiler ile gazeteciler bu transferlerin olmama sebebini diagne'nin gitmemesine bağlamıştı. deyim yerindeyse gitmesi için adaklar kesiyorduk her gece :) geç gelen transferlerin, masadan kalkılan oyuncuların alınmama sebebi hep diagne'ydi.

    peki şimdi ne değişti. 2019-2020 sezonunda iki ileri uç oyuncumuzun sakatlanması bize diagne hakkında acaba dedirtti. diagne üzerinden yapılan gitmezse oyuncu alamayız mobbingi belhanda'ya çevrildi. bu mobbing olmayınca oyuncu da rahatladı. taraftar da az da olsun güvenmeye başladı.

    2018-2019 sezonu başında da bu algıya gomis maruz kaldı. ligde 29 gol atan, bayıldıktan sonra oyundan çıkmayan gomis. para mevzusunu çözdüm, hatalarımı kabul ettim dedikten sonra bile toplantılarda gomis'i bana sorun, para için oynamadı diye arkasından konuşuldu. adam hala imparator fatih terim diye videolar çekiyor.

    umarım diagne de bu düzelmiş algıyı sahaya yansıtabilir ve 2020-2021 sezonunda bize yardımcı olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın