resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1072
    27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı'nın hakemi olarak atanmış, yeni versiyon oğuz sarvan.

    sakin ve başarılı geçen ligdeki ilk 2 maç ve 1 adet uefa ön elemesi maçlarının ardından, fatih terim üzerinden kahpece işler çevirilebileceğini tahmin etmeye başlamıştım. çünkü hoca çok sakin ve sahaya odaklı bir şekilde devam ediyor. biliyorlarki bu durumda da başarılı olma şansları yok. geriye bakarsak; özellikle son 2 sezonun münferit zamanlarında (ki 2019- 2020 sezonu daha açılmamışken bile) fatih hocaya karşı işi gücü pislik olan bir güruh tarafından inanılmaz iğrenç bir politika güderek konsantresini bozmaya çalışılmış ve maalesef başarılı olmuşlardı. bu işleri gerek fatih hocanın şahsına yapılan hakaretler ile gerekse de yönetimle arasında sorun var gibi haberler üzerinden taraftarı ayrıştırarak yaptılar. ellerinde ne dediyse yapacak basın mensupları, gazateler, yorumcular ve bir yığın sosyal medya trolleri varken işleri zor olmuyor.

    bu adamın fener maçına dalga geçer gibi atanmasının makul sebebini bana bir allah'ın kulu anlatamaz. yönetimin, taraftarın ve özellikle fatih terim'in dikkatli olması şart. maç ne olursa olsun fatih hocanın sakinliğini koruması tek temennim. ha o ortamda nasıl başarabilir bilmiyorum çünkü hakem öyle kararlar verebilir ki tanımamıza rağmen biz bile şaşırabiliriz.

    gözü kara bu adamın, sadece bunun değil başkalarının da gözü kara. kulübümüzü kaosa sokmaya çalışmak için ellerinden geleni yapacaklardır, sadece bir sebep arıyorlar. bu ortamda bile maçın hakemi ali palabıyık oldu diye yönetim istifa başlığı anında hortlamışsa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın