• 966
    şu anda başlığının hortlaması biraz ilginç oldu benim için. o dönem küçük bir operasyon geçirmiştim ve ameliyatlı ameliyatlı dikişlerim daha taptaze libadiye soyak biletix'te bu maç için yaklaşık 2 saat bilet kuyruğunda beklemiştim. o beklemeye de hakikaten değmişti. takımın o oyununu, o yapılan presi, elmander'i, eboue'yi, küçük melo'yu, ikinci yarı yapılan pas trafiğini çekilen oleyleri, nasıl zevke geldiğimizi hala unutamıyorum. hocam ve çocuklar resmen abicim sen ameliyatlı ameliyatlı bu maç için 2 saat kuyrukta bekledin al bu maç sana hediyemiz olsun der gibi oynadılar. hoş golden önce her zamanki gibi baya kaçırmıştık, bak şimdi i.neler bi kere gelecek gol olacak yine diye korktuğumu da çok iyi hatırlıyorum.

    az önce doktordan geldim. aynı operasyonu yıllar sonra tekrar geçirmem gerektiğini söylediler en kısa zamanda. biraz moralim bozuldu. masaya oturup bu başlığı görünce de bir değişik oldu benim için. bu maçla ilgili bir şey görünce doğal olarak o operasyon da aklıma geliyor çünkü.

    ne diyelim tarih tekerrürden ibarettir. bundan sonra şu heriflere karşı içerde dışarda hep 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı'ndaki gibi oynayacağız ama senin ameliyat olman lazım deseler senede iki bıçak altına yatarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın