resim
Erol Bulut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Cardiff
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 292
    kesinlikle fatih terim kalitesinde değildir ve muhtemelen kariyeri boyunca da olamayacaktır. fatih terim, teknik ve taktik olarak çok esnek ve maçın içerisinde sürekli değişen sistemlerle oynuyor. bunu şuan taklit etmeyi bırakın, gören hocaların bile sayısını az olduğunu düşünüyorum.

    fakat erol bulut'a gelirsek de burada ve diğer sosyal mecralarda kötülendiği kadar kötü bir hoca değildir. kişilik özellikleri, fatih terim'le olan husumetinden ya da karakterinden bahsetmiyorum. hocalık özellikleri türkiye standartlarında yeterlidir.

    erol bulut neleri iyi yapar? kesinlikle takımları disiplinlidir. özellikle defansif açıdan kolay pozisyon vermezler. rakiplerini iyi analiz eder. o analizlere göre defansif olarak oyun planları gerçekleştirir.

    bütün bunlar düşününce 27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçında, oyun planını taylan'a ve belhanda'ya baskı yaparak, bizim oyun kurmamızı engelleyecek ve geride çok fazla adamla kalarak boş alan vermemeye çalışacaktır. belhanda, emre ve taylan'ın yapacağı top kayıplarıyla da valencia'yı defans arkasına sarkıtarak pozisyona girmeye çalışacaktır. bu üç oyuncunun da pas kapasitesi çok çok üst düzey olmadığı için çok makul bir anlayış bence bu.

    yani kısacası, 27 eylül 2020 galatasaray fenerbahçe maçı çantada keklik bir maç değil. erol hoca da bu maçı elleriyle hediye etmez.

    tabii ki bu dediklerimin hepsinden daha önemli bir konu var o da,

    (bkz: 24 eylül 2020 galatasaray hajduk split maçı)

    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın