resim
Marcelo Josemir Saracchi Pintos
Takım:Boca Juniors
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.72
Uyruk:Uruguay
  • 682
    https://www.galatasaray.org/...-22-eylul-sali/47193

    mhmtsc sağolsun mesaj attı ve kulüp raporunu iletti.
    ''sağ adductor longus (kasık uzun) adalesinde orta düzeyde zorlanma, kanama ve kas hasarı tespit edilen marcelo saracchi’nin tedavisine başlanmıştır.'' yazıyormuş.

    bu halde durum 2.derece zorlanma oluyor. normal zamanda ve normal durumlarda adductor longus'ta 2.derece zorlanmada en erken 2 hafta oyuncu istese de oynatılmaz. ağrı ve hematom (kanama) ödemle birlikte seyrederse 4 haftaya kadar oyuncu dinlendirilir. yani en az 2 hafta oynamayacaktır saracchi. ancak burada oyuncunun nasıl hissettiği çok önemli. 3. hafta mesela kanaması yoksa deparlarında sıkıntı yoksa, ağrısı yoksa ve hareket açıklığını fulle yakın yapabiliyorsa oynatılabilir.

    yani genel olarak oyuncuda bitiyor sakatlığın seyri. 2 hafta sonrasında yapılacak değerlendirme ve testlerin sonucuna göre ne zaman oynatılacağını teknik ekip değerlendirir.

    geçmiş olsun tekrardan. en yakın zamanda dönmesi ümidiyle.

    not: aynı gün içinde iki kez aynı başlığa entry girdim. hatamız varsa affola. dayanamıyorum artık şu eksik ve hatalı bilgilendirmelere özellikle sağlık konusunda. hatırlarsanız fernando reges de ne zaman sakatlansa açıklanmıyordu bile. sağlık ekibinin şeffak olması bizim için en iyisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın