resim
Erol Bulut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Cardiff
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 280
    erol bulut için tek bir entry girmiş ve sisteminin “sistematik faullü oyun” olduğunu yazmıştım. bu oyun sistemini fenerbahçe’de uygulamaya çalışıyor ama bu sefer de hücumda zayıf kalıyor. hatay spor maçına gustavo-ozan-tolga üçlüsü ile çıkmasının başka ne anlamı olabilir ki? bu üç futbolcunun özelliği ne? temaslı ve faullü oyun oynayabilmeleri. bazıları savunmayı öncelediği için böyle çıktı diyor ama bunun mantıklı temeli yok. çünkü hatay spor’a karşı kadıköy’de savunma ağırlıklı çıkmak mantık dışı.

    erol bulut, namı diğer karbonat erol, orta sahada faullü oynayıp rakibi yıldıran, temaslı oyunu oynayabilen bir takım yaratmaya çalışıyor. bu düşüncesi anadolu takımlarında tutar ve tuttu da ama büyük kulüplerde tutar mı soru işareti.

    haftaya oynayacağımız maçta da karşımıza bu üçlü orta sahayla çıkma ihtimali var. ancak kamuoyu baskısı biraz fazla olduğundan bu tercihinden dönebilir. dönse de en fazla bir futbolcuyu değiştireceğini düşünüyorum. keseceği futbolcunun ozan, yerine oynatacağı futbolcunun ise sosa olduğu kanaatindeyim. defansta ise yine lemos-zanka ikilisi olacaktır. bekler belli, hücum ise muhal. karbonat erol bile hücumda kimi oynatacağını şu an bilmiyor. ferdi’yi kesebilir. thiam ve valencia’yı koymak zorunda kadroya. diğer kanat için ise altı alternatif var.

    neyse bu kadar tiyo yeter erol bulut’a.:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın