resim
Erol Bulut
Görev:Teknik Direktör
Takım:Cardiff
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 279
    20/21 sezonu kadrosu çok kotü.
    dün 21 eylül 2020 fenerbahçe hatayspor maçı'nı dayanabildiğim kadarıyla izledim. bi defa gönderdikleri garry rodriguez bu takımda oynar ve en iyi oyuncusu olurdu.
    sahada gördüğüm tolga ciğerci en iyi oyuncuları. ben sağlıklı bir tolga'yı zaten beğenirim ama bir maçta takımının en iyi ve sorumluluk almaya çalışan tek oyuncusu olarak öne çıkıyorsa sorun var demektir.
    maça ozan, tolga, luiz gustavo orta sahası ile başladılar ki anlaşılır değil. teknik adam saçmalığı.

    ferdi belli ki potansiyelli oyuncu ancak bu kadroya tek başına top oynatabilecek oyuncu yok dünyada.
    35 yaşındaki sosa'nın keyfi gelirse fener top oynar. ancak bana göre mert hakan, ferdi ve sosa mutlaka ilk 11 başlamalı.

    lemos kaliteli oyuncu izlenimini verdi. ancak hatay yarı sahayı geçmemeye yeminli gibiydi. üstelik ileri uç elemanları aşırı yeteneksiz gözüktü.

    enner valencia takımın iyilerinden ama yakında ben nereye geldim demeye başlar. zaten en az 2-3 defa adamın suratında çaresizliği gördüm.

    caner'le gol bulmaya çalışmak çok bayat bir taktik. anadolu takımları çoğu maçta caner'i tıkarlar.

    fenerbahçe'nin en büyük gol umudu duran top.

    haftaya bizle oynayacaklar. erol bulut'un oynamayı sevdiği tarz bir rakibiz. topu bize bırakacak ve boşluk arayacak. hatay'a karşı ise yaratıcı olmak zorundalardı. şansa bak ki ortam erol'un istediği ortam ancak biz fazlasıyla formdayız. bana göre yine aynı 11 ile sahaya çıkıp bizi fizikle ezmeye çalışacak. sert oynayıp caner'le ortamı gererler. biraz yaratıcı paslaşırsak yarım saatte skoru buluruz.

    velhasıl kruse'li, rodriguez'li, vedat'lı fener bu takımın çok önündeydi. bu takımla gelecek başarı erol bulut'u benim gözümde türkiye'nin en iyi teknik adamı yapar, çünkü hakem itelemesi bile bi yere kadar. karşılanması imkansıza yakın bir beklenti var ortada. 35'lik sosa ile bir yere kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın