resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 4256
    eski futbolcu.

    malum takım ile.macimizdan önceki günlerde bu tür açıklamalar yapması acaba kime yarar sağlayacak. birilerine aba altından sopa mi gösteriliyor. malum takım bu yıl şampiyon olamaz ise kim ne kaybeder umarım bunları da söyler.

    bu kişinin söylediklerinin ya da soylemediklerinin etkisini pazar günü izleyebiliriz. ya da fatih hoca ve aslanlarımız horoz misali polemiğe girmeden gereğini yaparlar.

    --- alıntı ---
    rıdvan dilmen, "türk futbolunu dizayn etmeye çalışanlar yarın akşam hazırlansınlar, kimin vatansever olduğunu, kimin terör örgütü liderleriyle beraber olduğunu açıklayacağım" dedi.
    facebook'ta paylaş whatsapp e-postaa a
    cumhuriyet.com.tr20.09.2020rıdvan dilmen'den açıklama: terör örgütleriyle ilişkili olanları açıklayacağım
    abone ol google-news
    ünlü futbol yorumcusu rıdvan dilmen, kendisine 'şeytan' yakıştırmasında bulunanlara tepki gösterdi. rıdvan dilmen, yarın akşam tv'de önemli açıklamalar yapacağını da duyurdu.

    işte dilmen'in ntv'deki sözleri:
    "bana oyun sahasındaki oyunumdan ötürü 'şeytan' dendi. benim şahsiyetime karşı kimse şeytan diyemez.

    türk futbolunu dizayn etmeye çalışanlar yarın akşam hazırlansınlar, kimin vatansever olduğunu, kimin terör örgütü liderleriyle beraber olduğunu yarın akşam açıklayacağım.

    ben taraflıyım, ben fenerbahçeliyim ama gördüğümü de söylerim.

    türkiye cumhuriyeti tarihinde olmayacak kadar hakemler konuşulacak, neler yaptılar, herkes hakem konuşuyor. bununla ilgili de belgeleri ile bazı şeyler konuşacağım."

    gazeteci ibrahim seten'i hedef alan dilmen, ''ben isim veriyorum. ibrahim seten bana alsheimer olmuş diyor, ben ona göstereceğim alsheimeri. ibrahim seten hafızamın ne kadar iyi olduğunu görecek. erman hoca hari hepsini mahkemeye vereceğim' dedi

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın