resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 1670
    https://pbs.twimg.com/...t=jpg&name=large

    20 eylül 2020 itibariyle ankaragücü kadrosuna dahil olan futbolcu. hayırlı olsun.

    çok değil, bundan daha 1 ay önce, burada ve çeşitli sosyal mecralarda, galatasaray’a transferi konuşulmuş, fatih terim’in istediği hatta imza aşamasında olduğu falan iddia edilmişti. bu iddialar üzerine fatih terim yerden yere vuruldu, yangın çıkarmak için kıvılcım arayanlar, olmayan, hiç olmamış gelişmeler yüzünden hoca’ya yine demediğini bırakmadı. şimdi dönüp bakıyorum, nefret kusmak için pusuda bekleyenlerin hiçbirisi gelip “ya biz böyle böyle dedik ama adam ankaragücü’ne gitmiş, kusura bakmayın bayanlar baylar, biz yanılmışız.” dememiş. 2 (iki) yorum var başlığında. oysa sözde iddialar gündemdeyken bu başlığa ve bilhassa fatih terim başlığına sayfa sayfa yorum döşeniyordu.

    mevzubahis güruh, aynısını mehmet topal, gökhan gönül, caner erkin, hasan ali kaldırım, gökhan töre ve bilimum benzeri isimler zikredildiğinde de yapmıştı. yarın benzeri bir durumda yine baltaları çıkarıp hoca’nın kellesini isterler, buna eminim. şimdilik 6 numara taylan, serbest roldeki emre kılınç, hiperenerjik omar, marcao-luyindama ikilisi falan övülüyor.

    ayrıca unutmadan, bu güruhun en şahane özelliği de aslı astarı olmayan iddialar gerçeğe dönüşmediğinde, “bizim tepkimiz sayesinde olmadı bu iş, yaşasın bilmem ne galatasaray taraftarı” diye kendisine pay çıkarmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın