• 40189
    "göksel gümüşdağ kim? sayın cumhurbaşkanımızın, saygıdeğer eşinin yakın akrabası. insanların kafası karışıyor. a spor'da sabah, akşam 'lan, ulan, göksel' falan... ya serhat bey, siz de bir '1 dakika' deyin ya. 'ne oluyor?' deyin ya."

    "eleştirin. tahkim kurulu başkanı, göksel gümüşdağ'ın avukatı olamaz. bu başka bir konudur. ve deyin ki nihat özdemir'e, kardeşim sen niye hala değiştirmiyorsun?"

    "ben çok güçlüyüm ya! 10 tane mhk başkanı geldi, fenerbahçe şampiyon olamadı, ben yapacakmışım! o zaman niye getirememişim benim çok gücüm varsa?"

    "levent tüzemen'e hiç yakıştıramadım! logoya güvenip yapmayın! beni hiç kimse ilgilendirmez! ne serhat bey ilgilendirir, ne a spor ilgilendirir, ne atv ilgilendirir! ben ne 'pelikan' anlarım, ne demek olduğunu da bilmem, ne de yandaş anlarım."

    "ben burada siyaset konuşmuyorum. ben yandaş mandaş da değilim. sayın cumhurbaşkanının hayranı olan bir vatanseverim."

    "şampiyon olmuş başakşehir, manşet 'karanlık gece!'. şikeci oluyor başakşehir... altında cumhurbaşkanı, 'benim takımım' diyor, tebrik ediyor. oğlu bilal bey de masumane şekilde maça gitmiş. altta bu resimler var tebrik ediliyor, manşette şikeci oluyor!"

    "ben pelikanmış, oymuş, buymuş dinlemem abicim ben! onun için kime, ne diyeceğinize dikkat edeceksiniz. ben yandaşmış mandaşmış bu işlerden anlamam."

    "ben, vatansever bir insanım. 30 senedir cumhurbaşkanımızı gurur duyarak tanıyan, çok seven ve devletimizin başında olduğu için her gün dua eden bir insanım. kim ne derse desin. ben buyum."

    "levent abi, sana ne kardeşim benden ya? levent tüzemen hangi gazetede yazıyor? sizin ceo'nuz yok mu, benim arkadaşım. bir 'dur' demiyor musunuz, 'ne oluyor' demiyor musunuz ya? ben, ahmet'e mehmet'e benzemem. bana şeytan diyemezsiniz. benim adım var."

    rıdvan dilmen
App Store'dan indirin Google Play'den alın