resim
Rafael Benítez Maudes
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:64
Uyruk:İspanya
  • 37
    ingiltere'de şampiyon olmak için , savunmaya dünya çapında bir komutan koymanın farz olduğunu hala idrak edememiş olmasından dolayı, bence çevresine çok yabancı, bildiğim bildik diye takılan bir teknik direktördür.

    ingiltere'de şampiyonlara baktığımızda, sol campbell'ın formda olduğu zamanların arsenal'ini, terry ve carvalho'lu chelsea'yi, ferdinand ve vidic'li manu'yu görüyoruz.

    carragher da candır, abimizdir, severiz ve sayarız ama, şampiyonluk getirecek savunma komutanı da değildir. senelerdir carragher'ın yanına, olmadık isimleri koya koya koskoca liverpool savunmasını fulham savunması düzeyinde tutmuş, daha çok gol atar kazanırım gibi ingiltere'de işlemeyecek bir mentalitenin peşinde on milyonlarca euroyu sağ açık, sol açık, forvet transferlerine heba etmiştir.

    gerrard gibi bir orta saha lideri, torres gibi bir bitirici var olmasına rağmen, takımına hala taş gibi bir stoper yerine riera, babel,voronin gibi adamları alarak en fazla üçüncü olursun benitez efendi.
    sonra arda'yı beğenmiyormuş, yahu seni kim beğensin. takımı ispanyol kolonisine çevireceğine 20 milyona alırdın bir stoper, kapışırdın şampiyonluk için. kaç sene oldu tık yok be anlı şanlı liverpool'da. ayıp ayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın