resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10569
    oyun kurucu olarak oynamadığı, topu rakip cezasahasına taşımaya çalışmadığı müddetçe gayet iyi oynayan bir oyuncu. şu an taylan oyun kuruyor ve koşuyor, emre kılınç oyun kuruyor ve koşuyor, feghouli oyun kuruyor ve diğerleri kadar koşmasa da iyi kötü koşuyor, dolayısıyla belhanda'nın eksik olduğu meziyet olan top kullanmasına gerek kalmıyor. belhanda sadece adam kovalıyor, top kazanıyor, kısa pas yapıyor. zaten bu konularda gayet özverili bir oyuncu.

    eskiden nasıldı? ndiaye koşuyordu ama oyun kuramıyordu. nzonzi ne koşuyor ne de oyun kuruyordu. lemina geride konumlandırıldığı için koşamıyor, sürekli stoperlerin önünde bekliyordu, dolayısıyla oyun kurma imkanı bulamıyordu. ömer bayram oyun kuramıyordu. sadece seri hem koşan hem de oyun kuran bir oyuncuydu fakat seri iyi marke edildiğinde veya formsuz olduğunda bütün yük yine belhanda'ya biniyordu. bu sebeple hem belhanda hem de takım kötü oynuyordu çünkü belhanda başaramadığı halde oyun kurmakla görevlendirilmiş oluyordu.

    oyuncuları iyi veya kötü gösteren şey sistemdir. sezon boyunca bu sistemde devam edeceksek ve emre kılınç'a alternatif olacak bir transfer yapabilirsek belhanda gayet faydalı oynar. yok bu transferi yapmazsak, emre kılınç sakatlandığı veya kart cezası aldığı anda, onun yerinde oynayacak olan arda ve feghouli koşmadan oynayacağı için belhanda "iş başa düştü" deyip kendi kendine oyun kurmaya kalkar. sonunda da sıçıp batırır ve küfür yer.

    mesele bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın