• 1792
    bu çocuk git gide kıl kuyruk futbol yorumcusu tribine bürünmeye başladı.

    serdar ali celiker, hıncal uluç, serhat ulueren, kemal belgin gibi hayatında topa vurmamış ancak köşeli köşeli konuşup hiç bir şeyi beğenmeyen doğru düzgün futbol bilgisi falanda olmayan adamlar gibi olmaya başladı.

    ilk başlardaki çizgisini kaybetti. bunun böyle olması lazımdı zaten. yoksa futbol yorumculuğu leş sektörü ancak böyle insanları barındırıyor.

    sinyor monci olayının tweetlerini gördüm tam bir kibir yumağı olmuş. birinin bu şahsa marcao ve luyindama’nın sözleşmelerinin yenilenmesi gerektiğini düşünecek ülkedeki tek einstein’ın kendisi olmadığını söylemesi lazım. hatta galatasaray sözlükte geçen hafta bununla alakalı baya yazanlar olmuştu.

    bu olay son zamanlarda kibre batmaya başlayan bu genç arkadaşın ne duruma geldiğini gösteriyor.

    kıl kuyruk hiçbir şeyi beğenmeyen kendi takımını acımasızca eleştirip rakiplere övgüler düzen yorumcu kimliğinin bence ömrü doldu. her takımın böyle tipleri var. hala öyle insanların borusu ötse de son zamanlarını yaşıyorlar. ilerde böyle tipleri kimse izlemeyecek.

    bu arkadaşta aspor’da kendini izletiyordu. kıvırcık kızla iyi program yapılıyorlardı. sonra sonra ne olduysa cozuttu. şimdi içine bildiğin ahmet çakar falan kaçmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın