resim
Nazım Sangaré
Takım:Göztepe
Mevki:Sağ Bek
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 105
    milyonlar kazanan futbolcuların, profesyonellik ayağına, kendileri için üç beş kuruş değerindeki marjların ve menajerlerin oyuncağı olmasına hiç anlam veremiyorum. beşiktaş'ta banko oynayacakken küçük farklar için yedek kalacağın fener'e gidiyorsun. bonservis tekliflerinin arasında da uçurum olduğunu sanmıyorum. kulüp üç kuruş fazla kazansın diye kendi kariyerinden hedefinden vazgeçen oyuncu olmamalı. tabii ki futbol çok büyük ve ciddi bir endüstri ancak futbolun ruhu, duygusal tarafı bu "profesyonelliği" bazen esnetebilmeli ki oyun güzel kalsın.

    sangare özelinde; transfer dönemlerinde başkalarının anlaştığı/anlaşma noktasına geldiği adamlara salça olup bir şekilde alarak, taraftarını etik dışı sahte mutluluklara alıştırmış ve gün sonunda oyuncunun kariyerine darbe vurmuş bir camianın hala böyle transferler yapabilmesi enteresan.

    bir ahlaksızlık simülasyonu olan kulübun yeni transferi. yeni kulübü ile ilk antrenmanında görünüşteki efendiliğini ve sempatikliğini kaybettirecek özelliklerin yükleneceği oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın