resim
Dorukhan Toköz
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:28
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 219
    kendisinin avrupa ya da fenerbahçe yapacağı kanaatinde olsam da makul bir transfer / takas anlaşması ile yahut sezon sonu bonservissiz olarak kadroya katılmasını istediğim futbolcudur.

    galatasaray'ın mevcut oyun düzeninde şans bulabilir mi ? ileride oynayan dörtlünün atletizm ve fiziki özelliklerinden ziyade futbol aklı ve teknik kapasiteleriyle işi çözdüğü, tempo kısmını ağırlıklı olarak geriye kalan - kaleci hariç - 6 aslanımızın halletmesini kâfi bulan oyun sistemimiz içerisinde sağ bek, sağ iç, kısmen sağ dış ve 6 numara olarak kendisinden faydalanabiliriz.

    galatasaray'ın kendisine ihtiyacı var mıdır ? yabancı sınırı, çok yönlü oyunu ve birden fazla mevkiyi yedekleyebilmesi gibi durumları göz önünde tutacak olursak gene evet.

    direkt takım kalitesini arttıracak olmasından ziyade çeşitliliğimize etki etmesi yüksek ihtimal. başta fatih hoca olmak üzere galatasaray'ın mevcut yapısı onun avrupa'ya transferini sağlayacak etmenleri kendisine sağlayabilir. velhasıl karşılıklı olarak iyi bir birliktelik olur. umarım bir şekilde bir araya gelebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın