• 90
    s sport'un digitürk yayınından kaldırılmasıyla ilgili digitürk müşteri hizmetleri ile 3 kez görüşme yaptım, üçünde de görüşmelerimiz devam ediyor yanıtını aldım, taleplerime ise görüşmeler tamamlanmadan yanıt veremeyeceklerini söylediler. cayma bedeli olmadan sözleşmenin feshini talep ettim, bunu yapamıyorlarsa da faturamda indirim istedim, eğer taleplerim karşılıksız kalırsa telefonu kapattığım gibi tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacağımı söylememe rağmen aynı cevabı verdiler, görüşmelerimiz devam ediyor.

    19 gün oldu, görüşmeleri hala devam ediyor. bu 19 günde ise iki tane f1 yarışı kaçırdım, bir çok da premier lig maçı. yaklaşık 10 gün önce tüketici hakem heyetine bütün belgelerimle başvurumu yaptım, şu anda statüsü ''savunma istendi'' şeklinde gözüküyor. bir ay içerisinde sonuçlanacağını umuyorum. başvuru e-devlet üzerinden yapılıyor. anlaşmazlık bedeline şu anda talep edilen cayma bedelini yazdım. hukuksal anlamda bazı sıkıntılar mevcut. ilgili entryimden bu konu hakkında bilgilenebilirsiniz. (bkz: #2965020)

    ben hukuksal boyuta taşıdım bu meseleyi, şansını denemek isteyenler olabilir içimizde, denemenizi öneririm. inşallah kısa vadede bir çözüme ulaşabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın