resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1970
    tamamen objektif bir değerlendirmeyle 2020-21 sezonunda türkiye süper liginin en kıymetli futbolcusu. uzun uzun kendisinin atletizmini, geriden oyun kurma becerisini yahut diğer temel stoperlik kabiliyetlerini açıklamanın fuzuli olacağı kanaatindeyim. yalnız benim diyen orta sahaların bile oyun kurulumunda kayda değer başarılı olamayıp, fark yaratamadığı türkiye futbol liginde yeri geldiğinde "regista" gibi dâhi görev yapabilecek güvenilir bir stoperin varlığı çok ama çok önemli.

    yalnız transferi konusunda şöyle bir durum var ; bahsedilen paraların 18-20'lere çıkması halinde gerçekleşirse bu ticaret, ilk 11'de oynayabilecek kalitede ve daha da önemlisi satarken kâr elde edebileceğimiz - şampiyonluk yolunda da bize fazlasıyla yardımı dokunacak - 3 futbolcu transferi yapabilmemize imkan verecektir. benzer potansiyelde bir stoper, çift yönlü bir orta saha ve sprint ve atletizme dayalı bir kanat transferiyle takımın seviye atlaması oldukça mümkün gözüküyor.

    teknik heyet gitmesi değil kalması yönünde karar verecek olursa da transferin son haftasında gözardı edilmiş ve yararlı oyuncuların kiralık olarak kadroya katılması gündeme gelecek, bu durumda da takımın stoper hattındaki ahenk ortadan kalkmayacak, türkiye süper liginin en kıymetli oyuncusu, galatasaray forması giymeye devam edecek.

    velhasıl gitmesi ve kalması durumunda da galatasaray'ın çeşitli avantaj ve dezavantajlar yaşaması mümkün. verilebilecek iki kararda da yangın çıkartılacak bir durum yok. burada yangın çıkartılacak bir durum olursa, o da allah korusun ; satıştan pay koyulmadan ve 15 milyon euro'nun altındaki bir bedele kendisinin takımdan gönderilmesine onay vermek yahut bu sürecin sonunda transfer gerçekleşmezse sözleşme uzatmamak olacaktır. orada da ihale yönetime kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın