resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1964
    yaşanması muhtemel gelişmeler ve diyaloglar şöyler olur;

    galatasaray yönetimi: hocam marcao'ya 15 milyon teklif var satalım mı?

    fatih terim: arkadaşlar bunu daha önce konuşmadık mı 20 milyonun altında satmayalım demedik mi? ayrıca sezon başladı, kritik maçlar oynuyoruz, luyindama da hazır değil, savunma tandemini bozmayalım.

    galatasaray yönetimi: hocam nakit paramız yok, maaş ödeyemeyiz, transfer yapamayız. gel sen evet de, sana 2 tane orta saha bir tane stoper alacağız söz bak.

    fatih terim: yapacak bir şey yok öyleyse. ama bizim verdiğimiz listeden hazır oyuncu alın mutlaka. bonservisi ile olsun.

    galatasaray yönetimi marcao'yu 13,75 milyon euro'ya satar.

    kap açıklaması öncesi süleyman rodop: galatasaray yönetimi tarihi bir satış gerçekleştirdi. marcao için gelen ilk teklif 13 milyon euro idi. galatasaray yönetimi sıkı pazarlık yaparak rakamı 13,75 milyon seviyesine çekti. marcao'nun 2 yıllık alacağını da düşünürsek gelir hedeflenen 15 milyon'un da üstüne çıktı. taraftar yönetim ile gurur duymalı. büyük başarı.

    galatasaray yönetimi scout ekibinin listesindeki isimlere gider. ancak hiçbir takım elindeki hazır oyuncuyu 10 milyon euro nakit dışında vermek istemez. marcao'dan gelen nakit para zaten vergiydi, maaştı gittiği için listeden topçu alınamaz. okay için 3 taksitle 10 milyon bonservis verilir. transferin son günü d'avila da 3 milyona kiralık bir orta saha bir de kanat getirir.

    galatasaray yönetimi: marcao yerine birini almadık çünkü galatasaray'ın bir kuruşunu sokağa atmayız. orada donk var ahmet çalık var. biz, hocamızım istediği bütün transferleri yaptık. artık görev onda.

    rangers'a eleniriz.

    galatasaray taraftarı: yok abi fatih terim'le olmayacak, yönetim istediği bütün adamları aldı, hala kötü oynuyoruz, eleniyoruz. bu kadar kötü kadro kurulmaz, tudor'un kurduğu kadronun ekmeğini yedi 2 sene, onlar gidince bitti, aldırdığı bütün oyuncular leş. mustafa başkanım bizi dursun özbek'ten kurtardı. mustafa başkahüloggg
App Store'dan indirin Google Play'den alın