resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1925
    benim nazarimda bu takimda yeri en zor doldurulacak isim olan futbolcu. fakat bununla birlikte bir suru ama var.

    simdi ilk problemimiz su. bu oyuncunun kontratinin son senesine girilecek ve bu durum oyuncunun elini kuvvetlendiren bir durum. biz nasil buyuk kulup olma kartini sivas’tan emre’yi alirken kullanabiliyorsak roma’da gayet bize karsi kullanabilir. yani demek istiyorum ki marcao bizden (eger biz de vermeye raziysak) sahane bir kontrat koparabilir. ya da bizim sartlarimizi zorlayip roma’ya ya da baska takima gitmek icin uzerimizde baski kurabilir.

    hal boyleyken bana gore degeri rahatlikla 20 milyon euro uzerinde olan bu isim sartlar yukarida bahsettigim gibi ise maksimum 15 milyona gider. isin gorunmeyen maliyetlerini de hesaba katarsak bu isin tamamlanmasi geciktikce kaybeden galatasaray olacaktir. ( surec uzadikca yerine oyuncu bulmaninin zorlasmasi ve pahalilasmasi gibi vs.)

    sonuc olarak beni en cok sinirlendiren sey bu oyuncunun gelisiminin acik oldugunu hepimiz gormusken kendisiyle masaya oturup sozlesme uzatmamis olmak. maalesef bunu gecen sene basinda yapmaliydik ama is isten artik gecti tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın