resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1893
    https://twitter.com/.../1307062032542375936

    eğer 15 istiyorsak 13 veren takım 15 verip alır.

    marcao bu sol ayak ve pas becerisiyle net 20 m euro, şu an brezilya menajer milli takımı (menajerler oyuncularını pazarlamak için milli takıma saçma sapan oyuncu çağırdıkları için menajer milli takımı diyorum) marcao 2-3 maç milli takımda oynasa kemiksiz 30 verip alan bir takım çıkar ama heralde bağlantıları zayıf olduğu için milli takım yapamadı henüz. eğer roma 20 ye alsa üstüne milli takıma gitse 40-50 ye satarlar sonraki sezon.

    neyse konuyu dağıtmadan devam edeyim.

    sıkıntı ve ikilem şu transfer döneminin kapanmasına 14-15 gün var önümüzde diyelim ki hajduk maçını geçtik ve muhtemel glasgow rangersla eşleştik , başakşehir maçında oynar muhtemelen. fenerbahçe ve glasgow maçları için marcao çok çok önemli bir faktör çünkü hem orta sahasız hem bir stoperimiz eksik çıkacağız (hajduk maçını donk oynasa bile rahat geçeceğimizi düşünüyorum). 15 milyon euro bence az bir para istemişiz 20 isteyip sonrasında 18 e çekilebilirdi. diyelim roma 18 geldi verdi bu parayla çok net 4 transfer yaparız üstüne tellesten ozan kabaktan 2-3 gelirse 20 milyon euro yapar totalde bu para bize ilaç olur ama işte zamanlama çok yanlış.

    bence yönetim bu sefer hoca istemeden bir adım atmayacak (ozan kabak mevzusunda karşı karşıya kalınmıştı). hoca isterse marcao gidecek ve diğer bölgelere takviyeler yapılacak, istemezse kalacak son gün pazarından ne bulursak alıp getirip sezonu böyle geçireceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın