resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1889
    oyuncuya gelen teklifler 20m ve üstünde olmadıkça bırakılmaması gereken stoper. oyuncu satışı yapmak çok değerli fakat biz 20-21 sezonunu şampiyon tamamlasak bile kötü kulüp puanımız yüzünden yine 4. torba takımı olacağız. aynı zamanda cl katılımı içinde ön eleme söz konusu. diyelim ki katıldık bu sefer grupta yine 3. olmayı hedefleyip, uefa biletine oynayacağız. zaten mevcut kadronun alternatifleri ve mali yapı doğrultusunda gelecek sezonlar içinde uefa avrupa ligi hedefi, mini sevilla taktiği uygulamak en doğrusu. uefa avrupa liginde arka arkaya son 32-çeyrek final ve üstü yapmadan bu durum düzelmeyecek.

    arkada emin bayram var elbet fakat rotasyon/dinlenme maçlarında oynamak varken sezon yükünü emin/donk ve stoper saymadığım ahmet çalık'a bırakmak riskli. olumsuz performansında emin'in kariyerine erkenden mani olmaya gerek yok.

    şimdi 12-13m'e dikine oynayan, görece hızlı bir stoper giderse bu sezon hem lig hem avrupa'da üst turlara oynamak hayal. tüm bunları riske atacaksak madden tatmin edici olmalı. kendi beklentimle, gelecek olan 20m bile gelecek sezonlardaki 3. torba şansımızdan değerli değil.

    kadroda babel ve belhanda gibi sözleşme/performans kamburları varken stoper hattına çözüm üretmek için sadece 15 günümüz var ki zaten orta saha alternatifi dar, bir de başımıza stoper transferi çıkmasın. tekrar cris faciası yaşamak istemiyorum. gidecekse babel, belhanda haberi duyalım artık zaten para edeceğini bildiğimiz oyuncuları akşam pazarında satar gibi göndermek hele hele şu kısıtlı sürede bayağı bir garip olur. destekçisi olduğum yönetim, hocayı artık eksik kadroyla sezona başlatma geleneğinden vazgeçer umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın