• 823
    barcelona'ya 8 atmışlardı geçen ay. yeni sezona da schalke 8/2'ye 8 atmışlar. ekşi'de bir entry çok güzel özetlemişti kendilerini paylaşıyorum;

    --- alıntı ---

    bunların gotunde basında bı yerınde nazı sembolu yoksa ben de bi sey bılmıyorum. orosbu cocukları spor bu degil lan spor ciger deşmek degildir.
    kupa mupa umurlarında degil. klasık gelenekleri var. londra takımlarına iki macta en az 7 atmak.
    tur maclarında en az 6 yı bi macta gormek(porto arsenal tottenham roma shakhtar barca... var daha da) bakın dikkat edin bu allahsızların deplasman golü gibi bi bilgileri yok öyle tur atlamadılar çünkü hiç. 6 7 atıyor amk. deplasman golü mü kalmış.
    2. tur kuraları cekılecek. arsenalı etıketlıyorlar twiterdan. @arsenal londra biletlerini alak mı. alman pornocular gibi bi de goz kırpma emojısı. ne zaman musaitsin tadına bakak diyorlar bunun meali bu yani. ingilizlere resmen fuckbody muamelesi yapıyorlar.
    3 sezonda 2 arsenal turu 1 tottenham turu toplamda 30 35 gol falan attı hayvanlar. hıc unutmam roma macı. skor olmuş 7. son dakkalar. hırsını disiplinini sıktıklerim robben calıma girdi 8 kactı diye takım arkadaşları adamı keseceklerdi.
    setien acı cekıyoz diye acıklama yapıyor. muller duymus da mı gelmıs ne yapmıs ona soruyorlar. zevk aldık dıyor.
    amk.mum vahsilerinin sahada karada twiterda roportajda hiç acımaları yok.
    tovbe bısmıllah dusman gotune. bunların 80 yıl onceki versıyonu senden benden sabun yapıyordu.
    yalnız ersun yanal ongorulu adammış dakka 40 da sadık'a yat kalkma diyordu. sımdi anladiniz mi reisi. şanslıyız ki ilk yarı 6 da bıraktılar. ali koc devre arasında müdahale etmeseydi ikinci yari o turnuvanın audi halkalarını bize sokacaklardı. fener’in rehabilitasyon daha yeni bitmişti. hatta belki bugün nuksetmisti.
    --- alıntı ---

    https://eksisozluk.com/entry/111589544
App Store'dan indirin Google Play'den alın