resim
Mbaye Diagne
Takım:NEOM SC
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 4569
    takımı tek tek değerlendirmenin manası yok belhanda ayrılmayacak gibi duruyor. marcao için de konuşulan rakamlar zaten herkese göre düşük. sıra istesekte istemesekte kendisine geliyor. türkiye için yedek forvetin 10m € civarı olması bana göre lüks, bu lükse keşke premier ligten bir takım sahip olabilse...
    10-12m € civarı bir teklife sayın cinerle birlikte alandan kurdelayla uğurlarım. ben diagnenin yerini özellikle fizikli dağıtıcı pivot özelliği olan biriyle doldurabileceğimizi düşünüyorum. bu isim illa yıldız olmasına da gerek yok, aynı kalibreye yakın olsa kâfidir. diagnenin yerini dolduramayız diyenlere katılmıyorum çünkü diagneden galatasaray futbol takımı olarak doldurulması gereken bir performansı henüz göremedik. bunun nedeni ister oyun planı ister kendi form durumu farketmez ben sonuca yönelik hareket etmek isterim. diagne inanın beni de heyecanladırıyor yaptıkları değil ama belki yapabilecekleri konusunda, yarın neftçi maçına çıktığında buralar her iki anlamda yangın yerine dönebilir. kendisinin performansı şu an süpriz yumurta kıvamında satılsa da satılmasa da umalım yüksek olsun.
    bizim kadroya son dokunuşları yapabilmek için paraya ihtiyacımız var. artık harekete geçip transfer işini bir an evvel bitirip hem taraftar hem teknik ekip tüm konsantrasyonu sahaya vermeliyiz. para konusunu şöyle düşünün biz marcaoyu 4m € ya aldık, her alınan tutmayabilir fakat bizim için bu paraların yüksekliği konusunda bunu kıstas alabiliriz. bilinmeyenler arasında bilinen tek şey var diğer takımlar beni ilgilendirmiyor biz her zaman ki gibi geç kaldık geç kaldık geç kaldık..
App Store'dan indirin Google Play'den alın